Spicing up your feet 

About me

Hi there pepper!
Ik ben Sofie, mama van 2 dochtertjes met een passie voor ondernemen.

Actief in de bouwsector maar het kriebelde al lang om 'iets bij te doen'.
Zo kwam ik terecht bij Pepper Socks, een webshop met leuke en originele kousen die ik overnam van twee jonge zussen. 
Ik heb een grote liefde voor mode dus wil jullie graag elk seizoen een prachtige collectie voorstellen waarbij je dat WAUW gevoel krijgt.

We gaan voor een duurzaam en kwalitatief concept want jij bent prachtig & verdient alleen het beste!

Onze missie

Met onze pittige en eigentijdse sokken zetten we in op het versterken van jouw identiteit.
Pepper Socks zorgt net voor datgene wat jouw outfit zo uniek maakt. Aan jouw voeten nota bene!

Onze kleurrijke en energievolle designs zorgen voor een unieke ervaring bij het aantrekken van jouw nieuwe Pepper Socks. Je mixt en matcht erop los en je bent niet bang om de gekste en uniekste sokken te showen. Jij trekt jouw sokken aan en blaast jouw omgeving uit die van hen.

We zijn hard aan het werk om een nieuwe basic-collection te lanceren. Prachtige designs met een kleine spice up om je stiekem fantastisch te voelen.

Onze waarden: kwaliteit en duurzaamheid gaan hand in hand

Onze sokken bestaan voor 80% uit katoen. Enerzijds verlengt dit de levensduur van jouw favoriete sokken aanzienlijk, anderzijds krijgen jouw voeten niets minder dan zij verdienen: comfort en verzorging!

Je krijgt met andere woorden sokken die honderden wasbeurten lang hun vorm behouden. Daarnaast absorbeert katoen beter het vocht van je voeten waardoor deze beter droog blijven. 

Gedurende de hele keten houden wij rekening met onze geliefde planeet. Ook wij horen de kreten naar duurzaam ondernemen en deze gaan niet in dovemansoren. Wij keren de rug toe naar de huidige wegwerpmaatschappij en gaan resoluut voor duurzaamheid. Door het overwicht van katoen (80%) in de samenstelling van onze sokken gaan deze in vergelijking met andere stoffen veel langer mee. Om te garanderen dat we écht van A tot Z rekening houden met het milieu kiezen we ook voor recycleerbare verpakkingen. Daarbovenop worden onze Pepper Socks geproduceerd in Europa, dichtbij huis.

Ik ben van mening dat het leven wat meer kleur kan gebruiken.
Your can never be overdressed, only underdressed :-)

And always keep in mind  “we spice up your feet, so you can spice up your life

Lots of love
Sofie

© 2019 - 2024 Pepper Socks - Partner | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel